Mediatiedot

Vuoden 2022 mediakortin voit ladata tästä.

Suomen Lakimiesliiton tiedotustoiminnan keskeinen väline on Lakimiesuutiset – Juristnytt. Lehden avulla jäsenkunta saa tietoa liitosta ja oikeudellisista asioista. Lakimiesuutisilla on myös tärkeä ulkoisen tiedottamisen rooli.

Myönteisen kuvan luominen liitosta ja lakimieskunnasta on yksi lehden tehtävistä. Lehdessä käsitellään ajankohtaisia oikeuspoliittisia ja ammatillisia kysymyksiä sekä painotetaan edunvalvonta-, työmarkkina- ja järjestöasioita. Myös liiton jäsenetuja esitellään näyttävästi lehden jokaisessa numerossa.

Lehden liitteenä julkaistaan Momentti-lehti. Se sisältää muun muassa lainsäädäntökatsauksia, oikeustapauskommentaareja ja ratkaisutiivistelmiä.

Painetun lehden lisäksi julkaistaan myös verkkolehteä sekä uutiskirjettä. Uutiskirje käsittelee kompaktissa muodossa erityisesti edunvalvonnan kannalta tärkeitä asioita. Se jakaa samalla tuoretta tietoa liiton palveluista ja tapahtumista.

Lakimiesuutiset – Juristnytt -lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Ensimmäinen lehti ilmestyi jo vuonna 1945 ja nykyään lehden painosmäärä on 15 600 kpl. Lehti jaetaan maksutta liiton jäsenille.

Ei-jäsenille vuosikerran tilaushinta on kotimaahan 98 euroa ja ulkomaille 110 euroa. Lehden voi tilata sähköisellä lomakkeella tästä linkistä.

Lehden lukijapalautetta seurataan vuosittain. Lukijat pitävät lehteä etenkin asiantuntevana, ajankohtaisena ja monipuolisena. Lehden parissa viihdytään keskimäärin noin 53 minuuttia. Lehden artikkeleita pidetään myös laadukkaina.

Lakimiesten suosituimmat harrastukset ovat ulkoilun ja lenkkeilyn lisäksi lukeminen, kuntoilu, hiihto ja laskettelu, musiikki, taide, teatteri, golf ja tennis.

Ilmoitusten kiinnostavuudessa Lakimiesuutisissa ykkösenä on ammattikirjallisuus, seuraavina koulutus, lomamatkailu, harrastuksiin liittyvät ilmoitukset, sijoituspalvelu, tietotekniikka, vakuutukset ja pankkipalvelut.

Haluatko ilmoittaa lakimiesuutiset.fi-sivustolla. Käytössäsi on kaksi erikokoista banneripaikkaa.

Hinnat:

300 x 250 px (tai 300 x 300): 490 eur/viikko

300 x 600 px: 590 euroa/viikko