LakimiesRekrytointi löytää osaajat

Pulma

”Olen asianajajayrittäjä, ja toimeksiantojen kasautuessa olen rekrytoimassa uutta lakimiestä toimistooni. Lisäksi olen muutaman vuoden päästä jäämässä eläkkeelle, ja ihanteellisesti uutta lakimiestä kiinnostaisi myös toimistoni jatkaminen. Millaisia palveluja voin työnantajana saada Lakimiesliiton kautta?”

Ratkaisu

Lakimiesliitto ylläpitää LakimiesRekrytointi-palvelua, joka yhdistää työtä etsivät ja työtä tarjoavat lakimiehet.

LakimiesRekrytoinnin kautta työnantaja voi löytää toimistoonsa sopivan henkilön jättämällä ilmoituksen, joka näkyy jäsenportaaliin kirjautuneille. Työpaikkailmoituksella voi hakea jo valmistuneita juristeja tai oikeustieteen opiskelijoita.

LakimiesRekrytointi-palvelussa julkaistaan vuosittain yli 500 ilmoitusta, joissa haetaan henkilöitä sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

Palvelussa julkaistaan vuosittain yli 500 ilmoitusta. Se onkin erittäin suosittu jäsenetu niin työnantaja- kuin työntekijäroolissa toimiville.

Ilmoituksen jättäminen on maksutonta myös liittoon kuulumattomille työnantajille, kertoo Tuula Launonen Lakimiesliiton tietohallinnosta.

Työpaikkailmoituksen laatimiseen ja muokkaukseen saa halutessaan apua

Työpaikkailmoituksen laatimiseen ja muokkaukseen saa halutessaan apua.

Mikäli ilmoitus on jo valmiina, sen voi lähettää mieluiten Word-tiedostona kuvan tai logon kera LakimiesRekrytoinnin sähköpostiosoitteeseen.

Jos valmista ilmoitustekstiä ei vielä ole, voidaan se muotoilla yhdessä ilmoittajan kanssa tämän toiveiden mukaan.

Työpaikkailmoitus julkaistaan muutaman päivän sisällä liiton jäsenportaalin ”Avoimet työpaikat” -sivulla. Ilmoittajalle kerrotaan, kun ilmoitus on julkaistu.

LakimiesRekrytoinnin kautta on mahdollista etsiä jatkajaa omalle asianajo- tai lakiasiaintoimistolle.

LakimiesRekrytoinnin kautta on myös mahdollista etsiä jatkajaa omalle asianajo- tai lakiasiaintoimistolle.

”Toimistolle jatkaja” -palvelu on tarkoitettu toimistoille helpottamaan yritystoiminnan jatkajan löytämistä sekä edistämään asianajo- ja lakipalvelujen saatavuutta koko Suomessa.

LakimiesRekrytointi auttaa sopivan ilmoitustekstin laatimisessa.

Ilmoittaja voi valita, kummalla tavalla hakee toimistolleen jatkajaa; joko normaalina julkisena ilmoituksena, jolloin yrityksen tiedot ovat nähtävillä, tai anonyymisti, jolloin yrityksen tietoja ei näytetä ilmoituksessa. Anonyymissa ilmoituksessa yhteydenotot tulevat LakimiesRekrytointiin, ja kiinnostuneiden yhteydenotot välitetään ilmoittajalle.

”Toimistolle jatkaja” -ilmoitukset julkaistaan työpaikkailmoitusten tavoin jäsenportaalissa.