Lakimiesuutiset 75 vuotta: Jäsenlehdestä juridiikan erikois­­aikakauslehdeksi

Lehdessä tuotiin vahvasti esille myös liiton näkymätöntä työtä jäsenten hyväksi. Toimiston henkilökunta nousi tässä roolissa vahvasti esille. Monenlaiset uudet jäsenedut ja palvelut olivat lehdessä vakiomateriaalia.

Vuonna 2016 yhteistyökumppaniksi vaihtui Otavamedia OMA Oy (nykyään Otavamedia Oy). Uudet ammattilaiset toivat lehteen välittömästi uutta ilmettä ja nykypäivän tietotaitoa. Verkkolehteen panostettiin entistä enemmän.

Lakimiesuutisilla oli myös oma uutiskirjeensä, joka myöhemmin sulautettiin liiton uutiskirjeeseen. Ilmoitushankkijaksi palkattiin Otavamedia Oy.

Lehden liitteenä julkaistiin edelleen Momentti-lehteä.

Lehden liitteenä julkaistiin edelleen Momentti-lehteä, joka sisältää muun muassa lainsäädäntökatsauksia, oikeustapauskommentaareja ja ratkaisutiivistelmiä.

Lehden ja verkkosivuston lukijapalautetta kerättiin jatkuvasti. Lukijat pitivät lehteä ajankohtaisena, monipuolisena ja asiantuntevana. Tutkimuksen mukaan painettua Lakimiesuutiset-lehteä luettiin säännöllisesti, ja sen parissa viihdyttiin keskimäärin noin 53 minuuttia. Myös lehden säilytettävyysprosentti oli korkea.

Tutkimuksen mukaan painettua lehteä luettiin säännöllisesti, ja sen parissa viihdyttiin keskimäärin noin 53 minuuttia.

Jäsenten kirjoittelu ja keskustelu lehden palstoilla lisääntyi entisestään. Jäsenten työtä ja erilaisia ammatteja esiteltiin näyttävämmin, ja heistä tuli myös haluttavia haastateltavia.

Juttusarjassa esitellään kuusi Lakimies­uutisten käännekohtaa. Lähteinä ovat liiton historiateokset sekä Lakimies­uutiset. Lue aiemmin ilmestynyt juttu lehden perustamisesta, lehden muuttumisesta aikakauslehdeksi, lehden kansainvälistymisestä sekä lehdenteon uusista kumppaneista.